От лятото на 2019 г.  все още няма наказани по

...
От лятото на 2019 г.  все още няма наказани по
Коментари Харесай

Мая Манолова по пътя на корупцията: 9 000 тона италиански боклук до Плевен – „Боклукчийска грамада от безх...

От лятото на 2019 г.  към момента няма осъдени по случая и макар възбраната за преработване на подобен вид боклук, се оказва, че по документи няма нарушаване, а боклукът се разлага към този момент трета година и замърсява околната среда за плевенчани. Манолова акцентира, че Политическа партия Изправи се България дружно с майките от Системата ни убива са радетели за зелените дела и ще отстояват позициите си като биткаджии, борбени до край.

 

В това видео водачът на Политическа партия Изправи се България Мая Манолова разгласи старта на обиколката „ По пътя на корупцията ", където от групировката демонстрират образци на корупция, с които са се занимавали и в комисията по проверка в 45-тия и 46-тия парламент, само че досега няма развиване от институциите.

 

На брифинг за медиите в Плевен Манолова показа лидерът на листата на групировката за региона – Цветомира Добрева. „ Сигурна съм, че Цветомира ще влезе в Народното събрание, с цел да отстоява ползите на хората в Плевен. " На срещите с хората в града и в отговор на въпросите и терзанията от идващите сложни есенни и зимни месеци, наред с нестабилната политическа конюнктура от партията под №17 увериха, че още след 2 октомври има подготвеност за въвеждане на избавителен проект, формиран от пет значими целта.

 

Кампанията „ Не плащай " за момента е предизвестие, че хората в цялата страна нямат опция да заплащат увеличените с 60% сметки за ток, вода, газ, дърва за огрев, пелети и при положение, че страната не поеме цялото нарастване за всички енергийно небогати, които наброяват близо 3 млн. души, от партията ще подхващат ефикасни дейности и ще призоват към гражданско непокорство. „ Тези сметки към този момент в действителност са непостижими за хората " – показа Манолова. В тази връзка от партията са подготвени да внесат в новия парламент план на Закон за изключителната обстановка в енергийния и водния бранш. В този законопроект се планува и отсрочване на погашение на сметките до момента в който не бъдат подхванати нужните промени.

 

На второ място от Изправи се България подреждат налагането на таван на цените на горивата – с  лев надолу от актуалните и налагане цена от 2.50 лева за литър. Високите цени на бензина и дизела, както и всички останали нараствания са причина за високата инфлация. „ Добра стъпка е срещата на президента Радев с управлението на Лукойл " – показа Манолова на срещата в града, и прикани за повече интензивност от страна на служебното държавно управление. Всичко над цената от 2.50 лева е далавера, потвърдиха от партията.

 

Трета точка от избавителния проект е повишението на приходите. Увеличаване на минималната работна заплата на 1260 лева, както и преизчисляване на пенсиите по отношение на застрахователен приход от 2021 година

 

Следващ ход е таван на цените на 8 хранителни продукта, от дребната потребителска кошница. С този ход от партията за следващ път удостоверяват, че ограниченията им са напълно ориентирани към елементарния българин, който е обезпокоен и за насъщния си ведно с това дали ще бъде на мрачно и на студено през зимата.

 

Петото направление в избавителния проект е обвързвано с дълговото иго – от формацията  са подготвени със закона за частния банкрут, за колекторските компании, за ограничение на свръхправомощията на банките, на бързите заеми.

 

Водачът на листата в гр. Плевен, Цветомира Добрева изрази убеденост, че на идните избори хората ще гласоподават потребно, ще гласоподават за дребните партии, които са покрай тях самите и до проблемите им.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР